Slagit ut en tand

Det var rätt klantigt om jag får säga det själv men ont gjorde det! Jag skulle träna med fria vikter och killen som använt skivstången innan mig hade lämnat den med några plattor på som jag ville byta. Jag gick fram, tog loss en av dem och när jag sedan lutade mig fram för att lägga den på sin plats så missade jag att det låg en hantel där som stack ut. Det var inte så hårt slag men det räckte. En tand precis bredvid framtänderna gick av och det gick en kall kår längs ryggen på mig och sen kom smärtan smygande.

Först lite pulserande, sedan bultande och det dröjde inte länge förrän jag satt med telefonen och letade fram en tandläkare som kunde hjälpa mig. Tre behandlingar senare så har jag nu ett tandimplantat från Tandea i Stockholm. Man ser inte att det är en fejktand så jag är väldigt nöjd, och det blev dessutom mycket billigare än vad jag trodde när jag satt där med telefonen i handen och ringde tandläkaren. 

Nu är jag mer försiktig

Jag vill ju inte göra om samma misstag mer än en gång i livet så nu ser jag till att alltid ha koll på vad jag gör. Och jag ber också de som tränar precis före mig att plocka iordning sina egna vikter efter sig för om någon måste slå ut en tand till så känns det väldigt mycket bättre om denna någon inte är jag! 

20 May 2024