Även män vaxar sig

Om man tränar och tävlar inom bodybuilding så är det en hel del att tänka på, inte bara träningen, utan att man ska ha en snygg kropp att visa upp. Det är inte ovanligt att man då vaxar kroppen. Det så att det ska bli rena linjer så att säga. Vaxning Stockholm är därmed många som gör. Det är inte bara vaxning som man gör, utan ofta så ser man till att sola kroppen, eller använder sig av brun utan sol, samt att när tävlingen är så oljar man in sig.

Vaxning för män allt mer vanligt

Förr sa man att det var kvinnor, modeller och bodybuilders som ägnade sig åt vaxning Stockholm, men nu har det blivit ett ganska vanligt fenomen, att man som kille kan göra det ändå. Det finns många som inte vill ha hår på vissa ställen på kroppen. Det kan vara ryggen, bröstet eller andra ställen.

Man gör som man vill

Dock är det inte fel, att som man ha sin kroppsbehåring kvar, om man nu inte vill raka, vaxa eller ta bort det på andra sätt. Det ska vara upp till var och en tycker jag. Så ska det även vara för kvinnor, att om de inte vill vaxa sig eller raka sig, så varför ska de då göra det? Det är lite så att samhället påverkat en del, så att man känner att det är ett måste, men, nej, man ska göra som man vill!

27 Sep 2018