För den som vill jobba med skönhet

Skönhetsindustrin är rätt stor idag och för den som vill jobba i branschen finns det flera vägar att gå. En av dessa vägar är Zfill Asthetics - Utbildningar och Kurser. Där finns det en mängd kurser att gå, om man vill. De som erbjuder dessa utbildningar inom injektionsteknik med fillers från Zfill heter Beautyprofession Sweden. De har så att kurserna kan tas i olika städer. Just nu finns de i Stockholm, Göteborg, Malmö och Borås. 

Att jobba med fillers och injektionsteknik kan vara spännande. Efter avslutad utbildning blir du certifierad direkt av läkemedelsföretaget som tillverkar de fillers ni använder er av under utbildningen. Undervisningen sker av experter inom avancerad medicinsk estetik. Du kan lära dig använda fillers, botulinumtoxin (Botox) och micro-needling.

Starta eget

Om du går en eller flera av Zfill Asthetics - Utbildningar och Kurser så kan du sedan ha en egen salong eller klinik för att utföra dessa behandlingar på kunder. Det gör att du kan starta eget om du önskar. Det är inte fel att lära sig olika saker och sedan kunna stå på egna ben och vara sin egen chef. Du kan dessutom komplettera med andra skönhetsbehandlingar med eller starta ett företag tillsammans med någon som specialiserat sig på andra tekniker.

Utbildning via skola

Det går även att lära sig ett yrke inom skönhetsbranschen. Det finns dels gymnasieutbildningar, yrkeshögskola och så vidare. Så du kan komplettera skola med fristående kurser som de inom injektionsteknik.

 

8 Mar 2019