Kost och träning på effektivt sätt

Kost och träning, det hör ihop, så är det bara. Att ha en bra kost, med kosttillskott samt träna är ett sätt att må bra, både fysiskt och psykiskt. Om du vill veta mer om kosttillskott, ta dig till bloggen om det. Men vad ska man äta? Det finns en del olika sätt att se det på och det beror även på om du ska bygga muskler, gå ner i vikt eller vill annat med din träning. Protein är en bra källa när det kommer till mat. Det håller dig mätt längre och det fungerar som byggmaterial för musklerna. Det finns en massa protein naturligt i livsmedel så väl som det finns proteintillsatser.

Boosta din återhämtning

Det är inte fel att boosta sin återhämtning efter träning. Det kan man göra med hjälp av olika livsmedel. På aktivträning.se hittar du 10 bra livsmedel som gör just detta. Det har stor betydelse med rätt sorts kost för hur snabbt kroppen klarar av att återhämta sig. Det har även betydelse för hur snabbt du kan orka att prestera igen.

Mat vid olika tidpunkter

Viss mat är bra att äta före du tränar, viss mat efter. Allt beror på om du äter det för att få mer energi, eller för att boosta återhämtning och så vidare. Det finns grymt många bra artiklar på nätet om detta, om du besöker sajter med träning, hälsa och livsstil. 

24 Apr 2019