Läge att investera i fastigheter?

Livet är mycket mer än träning och fitness även om det är något som är viktigt. En sak som slagit mig den senaste tiden är att fastighetsbranschen verkar glödhet. Nu när restriktioner släppt är det många som letar lediga lokaler och även när det gäller bostäder så ser man att priser går uppåt hela tiden. Kanske skulle man satsa på att köpa nu och sedan sälja när det når sin topp? Jag råder ingen nu alltså, jag funderar bara högt och om det är någon av er som läser min blogg och tycker jag tänker fel så får ni mer än gärna säga ifrån. 

Eller ska man dra i bromsen?

Priser på bostäder kan ju bara gå upp till en viss nivå innan det tar stopp tänker jag. Däremot att äga en fastighet som hyr ut lager, affärslokaler och andra lediga lokaler kan ju faktiskt bli en guldgruva. 

Men det är en stor investering, det är jag medveten om och det vore riktigt tungt om man satt där med en fastighet och ingen vill ha den. Då kanske det är bättre att hyra en ledig lokal och starta en verksamhet istället. Då skulle jag nog öppna ett gym för svenskar i allmänhet är väldigt sugna på att träna just nu. Varför träning har blivit poppis vet jag inte så noga men det bryr jag mig inte om. Jag tycker bara det är kul att vi blir fler. 

19 Feb 2022