Måste besöka kiropraktorn

Det senaste har jag börjat få en del ont i min rygg. Vet att det finns alternativa metoder att behandla detta, men jag funderar på att gå till kiropraktorn. Jag har inte gjort det tidigare själv, men vet flera andra som har fått god hjälp av en sådan. De kan ju hjälpa till med det mesta som rör kroppen. Det är ju bland annat ryggsmärta men även de kan hjälpa även om man har smärta, värk och stelhet och svårt att röra sig. Jag har varit hos en sjukgymnast tidigare, men känns som att en kiropraktor har mer kunskaper, men det kanske bara är en fördom.

Ta det lugnt med träningen

Eftersom jag känner av att jag har ont i ryggen så ska jag nog ta det lugnt ett tag med att träna. Vill ju inte förvärra det så att säga och risken är väl att man gör det om man fortsätter träna på samma sätt som innan. Det är nog bra att boka en tid så snart som möjligt till kiropratorn och få behandling. Då kan ju även han säga vad jag får göra och inte göra med min träning. Bara jag inte blir ordinerad fullständig vila. Det känner jag inte direkt att jag har tid med. Jag har ju vissa mål jag vill nå.

Ta lugna promenader

Ett tag nu innan jag kommer iväg för behandling så får det väl bli att ta lugna promenader så att man kommer ut och ändå rör på sig.

23 Mar 2018