Något vackert till en vacker fru

Min fru, hon är vacker som hon är, men jag vill visa henne min uppskattning genom att ge henne något minst lika vackert. Jag vet att hon är mycket förtjust i silversmycken. Vi har exempelvis vigselringar i just silver. Så det lutar åt att jag ska kolla efter silversmycken dam. Hon gllar ju alla sorters smycken, som armband, halsband, ringar och sånt. Jag vet inte exakt vad för damsmycke jag ska köpa, men det lutar åt ett halsband i silver. Gärna ett stilrent, och snyggt, precis som hon!

Visa sin uppskattning

Jag tycker att det i ett förhållande är viktigt att visa att man uppskattar varandra. Det är inte ett måste genom att köpa presenter, som ett silversmycke, utan även andra små saker i vardagen. Jag tror att man genom att göra det, så håller förhållandet bra mycket bättre. Det kan vara att skriva små lappar till varandra, tala om att man älskar varandra, ta disken, ge komplimanger ch så vidare.

Små presenter är uppskattning på ett handfast sätt

Det är ju ändå inte fel att ge varandra små presenter då och då, bara för att. Inte bara för att det är en bemärkelsedag till exempel utan bara i vardagen för att visa att man uppskattar varandra. Tror att jag och min fru är ganska bra på att göra just detta för varandra, att visa varandra uppskattning på både små och stora sätt.

12 Jun 2018