När tiden inte räcker till, då får man be om hjälp

Sopborstar, det äger jag flera stycken, men jag hinner nästan aldrig använda dem känns det som. Det är så mycket annat som ska hinnas med. Dels har jag ju min träning som sysselsätter mig, sen där emellan så är det ju som så att jag har allt annat. Det är jobbet, familjen, vännerna och så vidare. Jag inser att vi inte städar alls så mycket som vi borde hemma. Därför har jag nu funderat på att att anlita hemstädning Stockholm. En städfirma som städar hemmet låter som nåt vi behöver nu.

Röja rejält?

Jag funderar på att först be en städfirma komma och storstäda här. Lite som en flyttstädning Stockholm. Flyttstädningar är ju rejäla! Fast det kanske är så att det finns särskilda storstädningar man kan anlita? Det vore ju det bästa. Det var ett tag sedan det gjordes här hemma så det är nog bra att börja med det. Förvisso kan man ju göra det själv, men som sagt räcker inte tiden till att städa vanligt så har jag svårt att se att det ska räcka till att storstäda.

Vem anlitar man då?

Har för mig att jag har en kompis som har anlitat hemstädning Stockholm av Städenergi. Ska höra med honom om det är ett bra städföretag som man kan använda sig av. Jag har bara använt flyttstädning Stockholm, men det var för många år sedan, så det är nog bra att kolla av läget med andra innan man bokar städning.

19 May 2018