Putsa ytan

Hälsa och fitness går hand i hand, det vet vi alla. Men vad är egentligen god hälsa? Det är ett brett begrepp som består av många lager. Den fysiska hälsan kan mätas men den psykiska är klurigare och i grund och botten är även dessa två nära sammankopplade. Välbefinnande är att känna sig nöjd med sin tillvaro och den man är. Det finns mycket att arbeta med där, utöver fysisk träning.

Det yttre är länkat med det inre

Fysiskt välmående handlar om att ha en kropp vid god hälsa och ett yttre man är nöjd med. Den som känner sig nöjd med sitt utseende har ett bekymmer mindre, men jag tror inte det finns någon som någonsin anser sig vara perfekt - det finns alltid något att putsa. Givetvis är det aldrig sunt att hetsa kring någonting alls, men att ta till de medel man kan för att pytsa lite på ytan är det inget fel på. Det har vi människor gjort i alla tider, ett visst mått av fåfänga är helt naturligt.

Själv besöker jag My Beauty Clinic en gång i halvåret för att just putsa lite på ytan. Det handlar inte om några omfattande ingrepp utan om att unna mig några av deras injektionsbehandlingar för att hålla ålderstecknen i stäv. Det är lika uppfriskande varje gång och något som jag njuter av att ge mig själv. Jag ser det inte som något negativt alls och jag är inte det minsta brydd över huruvida folk anser det vara överdrivet eller onödigt. Denna lilla ytputsning höjer mitt allmänna välbefinnande och i vidare led min hälsa. Jag kan verkligen rekommendera det!

25 May 2020