Upptäck Båstad

En trevlig plats i Sverige, det är Båstad. Där har jag varit en del om somrarna, bland annat kollat tennis, men även njutit av allt annat som finns där. Jag har en kompis som bor där, han jobbar faktiskt som elektriker i Båstad, så brukar bo hos honom då jag är där. Men det finns även en massa trevliga hotell annars. 

Hålla sig aktiv

I Båstad går det utmärkt att njuta men ändå hålla sig aktiv samt hålla igång träningen. Här finns det många möjligheter att röra på sig. Det genom tennis, golf, vandring samt att de har ett gym utomhus som är fantastiskt. Det finns även ridning, padel, löpning, cykling, samt en massa mer.

Det finns även flera bra spaanläggningar här, som man kan njuta på, efter att man varit aktiv. Det är inte fel unna sig varma bad och skön massage.

Se och göra i Båstad

I Båstad finns det en hel del att se och göra. Bland annat finns det flera naturreservat ute på Bjärehalvön. Sedan erbjuder Båstad även en hel del inom konst och kultur. Det finns konstgallerier, ateljéer, museum och trädgårdar.

Det går även att äta och dricka gott, då det finns många bra restauranger att välja på. Det finns även nattliv och möjlighet att svänga de lurviga. 

Så har du inte varit i Båstad, så rekommenderar jag dig att åka hit och upptäcka allt på egen hand.

 

4 Nov 2021