Vad är viktigt för dig som ska finnas på hotellet?

Det finns ofta två anledningar att bo på hotell. Antingen är det för att man ska åka på semester och vill ha ett bra boende. Eller så är man ute på affärsresa och behöver stanna över en natt eller flera på ett visst ställe. Vad man anser vara viktigt ska finnas, det är så klart individuellt. Själv föredrar jag att veta att det finns ett bra gym på hotellet! I Katrineholm kan man hitta flera olika hotell. Ett riktigt bra hotell i denna stad, med ett bra gym, det är Best Western Hotel Statt Katrineholm. Sedan har denna stad även en massa andra bra hotell att välja på!

Vad vill de flesta ha på hotell?

Jag läste för längre sedan en undersökning man gjort om vad folk har för kriterier då de väljer hotell. Det var Momondo tror jag som gjorde den undersökningen. Det som de allra flesta tyckte var viktigast, det var att hotellet låg nära aktiviteter. Därefter skattades bra service högt. Andra saker som folk ansåg vara viktigt, det var att hotellet har bra wifi, trivsamt och att det var billigt.

Men som sagt, det är ju olika för alla. För en affärsman är det nog viktigaste att det är nära där han eller hon ska vara. En som tränar, vill ha ett bra gym och för en del kan det vara supernoga med att det är en bra frukostbuffé.

15 Sep 2021